A.N.A.T. Oferte speciale Oferte turism Profesioniştii Promovate Ştiri de turism la zi

“ZILE GRATUITE DE VACANTA”

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism anunta lansarea programului “ZILE GRATUITE DE VACANTA” de anul acesta, ce se desfasoara exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, in perioada 15.06 -15.07 2012 si 15.08-31.08 2012.
Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, include oferte speciale care vin in sprijinul turistilor, prin acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul “platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7!”.
Mai exact, turistii care solicita informatii agentiilor de turism membre ANAT cu privire la vacantele in Romania pentru perioada 15.06-15.07, pot primi pentru pretul platit, una sau doua nopti gratuite de cazare.
“ZILE GRATUITE DE VACANTA” face parte din proiectul “Vacanta in tara mea” 2012, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, primite cu un mare interes de public, precum: ”Inscrieri timpurii”, “Mini-preturi de vacanta”, “Supliment la masa”, “Vacante speciale de evenimente”, etc.
In fiecare editie, acest program a reusit sa atraga zeci de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane de traditie, si sute de agentii de turism din toate judetele tarii.
Subliniem faptul ca aceste oferte si programele speciale sunt disponibile numai in cadrul agentiilor de turism membre ANAT si nu direct, prin intermediul hotelurilor.
Pentru detalii despre campaniile promotionale promovate de catre agentiile de turism membre ANAT, va rugam sa accesati site-ul www.anat.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *