Avizierul de vacanţe Profesioniştii Website-uri de turism

Workshopul „Social Media si Blogosfera de travel. Noi oportunitati de promovare in turism”

Pentru ca este nevoie de CUNOASTERE, INFORMATIE SI NETWORKING atat in randul COMPANILOR DE TURISM cat si al BLOGGERILOR DE TRAVEL, Turism Market organizeaza un eveniment special.

Workshopul „Social Media si Blogosfera de travel. Noi oportunitati de promovare in turism”

Cui se adreseaza workshopul: companiilor de turism (agentii de turism, companii aeriene, hotelieri) si bloggerilor de travel

Cum va decurge workshopul? Va avea 3 sectiuni:

Partea 1. Social media:

Daca vrei sa stii:

de ce sa faci social media?
cum sa faci social media?
cu cine si cand sa incepi?
ce idei sa pui in aplicare pe acest canal?
Delia Constantinescu – Social Media Coach (cateva detalii despre Delia si portofoliul ei il gasesti aici) va fi alaturi de noi cu o prezentare cu si despre social media in turism. Delia va veni cu EXEMPLE CONCRETE din piata si va prezenta cateva SOLUTII pentru cei ce vor sa sparga gheata si sa porneasca in descoperirea SOCIAL MEDIA ca si canal de COMUNICARE

Partea 2. Blogosfera de travel

Toti bloggerii participanti la workshop isi vor prezenta proiectele (blogurile), iti vor arata modul lor AUTENTIC de prezentare si vor fi deschisi sa raspunda intrebarilor legate de cum pot ei promova un serviciu turistic.

Partea 3. Networking

Ca la orice intalnire, partea de networking este una dintre cele mai importante. Cu totii vrem sa ne cunoastem mai bine iar in cadrul evenimentelor este foarte usor sa intri in contact cu persoane din domeniul tau de interes.

In cadrul networkingului se pot discuta pe scurt sau mai pe larg (in functie de preferinta fiecaruia) despre proiectele fiecaruia, se pot crea parteneriate de lunga durata.

Te asteptam la workshop daca:

– esti o companie de turism in cautare de noi modalitati de promovare si vrei sa cunosti oameni noi
– esti blogger de travel si vrei sa te faci cunoscut in candul cat mai multor companii de turism si daca vrei idei de colaboare noi (ca si blogger vei primi pe e-mail, dupa inscriere, o fisa de participare pe care o vei completa si o vei printa in mai multe exemplare ca sa o ai la indemana la workshop)

Data si ora: 31 ianuarie, ora 18:00 -21:00

Locatie: Hotel Capital Plaza, etaj 1, Sala Ion Mincu

Adresa hotel: Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, Sector 1, Bucuresti

Taxa participare: 50 lei/persoana (taxa poate fi achitata la fata locului sau in avans, intr-un cont bancar)

Ce include taxa de participare:

acces la workshop: prezentarea despre social media, prezentarile bloggerilor
coffee break
acces la sectiunea de networking
Numar maxim de participanti: 40 persoane (ne rezervam dreptul de a inchide inscrierile in moementul in care se atinge numarul maxim)

Cum te inscrii la workshop: trimite un e-mail pe adresa carmina@turismmarket.com in care sa spui ca vrei sa participi si in care sa ne lasi numarul de telefon si adresa de e-mail. In cazul in care vrei sa mai vii cu o persoana te rog sa mentionezi in e-mail acest lucru.

Gasesti informatii despre acest workshop si aici: http://www.turismmarket.com/social-media-si-blogosfera-de-travel-noi-oportunitati-de-promovare-in-turism-workshop

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *