Avizierul de vacanţe Ştiri de turism la zi

Blue Air: Concurs Get Rid of Your Boss

„Echipa de marketing Blue Air s-a gandit ca angajatii companiilor din Romania au nevoie de vacanta si relaxare pentru a fi mai productivi… Asa a luat nastere anul trecut concursul GET RID OF YOUR BOSS. Si, pentru ca proiectul a fost extrem de bine primit atat de angajati, cat mai ales de sefi, anul acesta sansa la distractie este deschisa oricarei gasti de prieteni, colegi, vecini, familii sau chiar fani de pe Facebook!”, declara Mirela Secan, Director de Marketing Blue Air.

Concurs Get Rid of Your Boss
Premiul cel mare are dubla sansa de castig. Anul acesta vor fi doua echipe castigatoare, respectiv o echipa din Romania de 11 persoane (10 prieteni plus seful), care s-a inscris pe site-ul www.getridofyourboss.ro si va castiga o vacanta all inclusive in destinatia Blue Air preferata, plus o echipa tot de 11 persoane, care s-a inscris pe www.getridofyourboss.com din tarile in care Blue Air opereaza zboruri: Marea Britanie, Irlanda, Italia, Spania, Belgia, Franta, Germania si Cipru. Acest echipaj va primi drept premiu o vacanta all inclusive la Bucuresti!
SEFII echipajelor castigatoare primesc doar bilet de avion dus, NU au cazare, masa si nici retur!
Alaturi de parteneri, Blue Air a pregatit MEGA PREMII pentru echipajele complete, inscrise in concurs in perioada 11 iunie – 22 iulie 2012:
MARELE PREMIU se alege prin tragere la sorti si vine cu O VACANTA ALL INCLUSIVE pentru 10 prieteni sau colegi de birou, alaturi de un sef formal sau informal (n.r. poate fi sefu’ de la birou, un prieten care are veleitati de sef, soacra sau o prietena care isi impune tot timpul punctul ei de vedere… sau pur si simplu un om nevinovat care are nevoie de putina actiune!). Unde puteti calatori? In orice destinatie Blue Air din Europa! Iar ca totul sa fie perfect, membrii echipajului castigator vor primi cate un Credit Europe Net Display Card cu 100 Ron BONUS de la Credit Europe Bank, vor avea asigurari de calatorie de la Veltravel, iar FashionDays.ro ofera trollere si livrare gratuita la produsele comandate online timp de 3 luni. Pe sef il premiem cu un aparat foto de la F64.ro si un GPS ca sa poata gasi mai usor drumul spre casa!
PREMIUL II aduce multa distractie cu seful in afara biroului… De la o antrenanta petrecere Karaoke oferita de White Saloon de la Caffe Tabiet Lounge (Str. Avrig nr.29), hamace de la FashionDays.ro, mini-golf pe intuneric la Golf Planet, amuzament in parcul de distractii Terra Park, bilete la concert oferite de MyTicket.ro, pana la un interesant workshop despre cum poti prepara o cafea grozava de la Caffe Tabiet Shop (Sos. Pache Protopopescu nr. 25), cei 11 membri ai echipajului vor “gusta” totul… in gasca! Fiecare pasager al avionului va primi un Credit Europe Net Display Card cu 50 Ron BONUS.
Pentru mai multe sanse de castig, echipajele sunt incurajate sa stranga cat mai multe voturi direct pe site la ECHIPAJE sau like-uri pe Facebook! Seful va fi responsabil cu strangerea, la dosar, a dovezilor… foto, cu un aparat performant oferit de F64.ro.
PREMIUL III face viata mai usoara la birou sau in gasca! Tot echipajul primeste aparate foto de la F64.ro pentru a demonstra ca distractia nu are limite si… nici pereti! Pe langa premiile surpriza pe care Blue Air le-a pregatit, toata echipa va primi de la Credit Europe Bank un Credit Europe Net Display Card cu 25 Ron BONUS, va avea parte de un pranz pur si simplu delicios oferit de Nana Catering, plus vouchere pentru cumparaturi online de la FashionDays.ro.
Toti cei care se inscriu in Concursul Get Rid Of Your Boss Reloaded beneficiaza de VOUCHERE de reducere oferite de Blue Air prin Cardul myBlue, Veltravel si Caffe Tabiet. Mai mult, zilnic pe Fundeal, pentru echipajele complete sunt extra discounturi* la oferte pline de distractie, marcate cu sigla Get Rid of Your Boss (*Doar membrii primelor 101 echipaje complete pot beneficia de extra reduceri de 15 sau 10 lei)!
Grabiti-va sa completati avionul vostru virtual si bucurati-va de premiile puse-n joc! Va puteti inscrie cu oricate avioane doriti, doar membrii echipajului trebuie sa fie diferiti.
Parteneri: Credit Europe Bank, PayU, Novotel, FlyTaxi, FashionDays, Veltravel, F64, FunDeal, Caffe Tabiet, MyTicket, Terra Park, Golf Planet si Nana Catering
Parteneri media: Radio ZU, Zile si Nopti, Adevarul Holding
www.getridofyourboss.ro
www.getridofyourboss.com (site disponibil in engleza, franceza, spaniola si italiana)

Despre Blue Air
Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *