ASIA, PE GUSTUL MEU LUMEA, PE GUSTUL MEU Promovate

Superlativele mapamondului. Orașul abandonat de oameni şi însufleţit de mama natură (VIDEO)

Ești dornic să trăiești o emoție necunoscută până acum? Ești amator de o expriență de vacanță cum n-ai mai trăit? Nu e nevoie să escaladezi munții, doar să ajungi în locuri care să-ți taie respirația prin frumusețea lor.

Acesta este încă un caz în care natura, cu puterea ei nemarginită, ne lasă adesea, fără cuvinte!

Pe coasta estică a Chinei, o mică insulă aparţinând arhipelagului Zhoushan, a fost părăsită în anii 90 de locuitorii săi, însă natura a însufleţit-o în mod uimitor, transformând-o într-o uimitoare oază de verdeaţă.

Locuitorii arhipelagului Zhoushan, aflat la 130 de kilometri de Shanghai au trăit mereu de pe urma principalei lor ocupaţii, pescuitul; în timpurile moderne, însă, s-au dezvoltat şi alte industrii în zonă, aşa că economia arhipelagului s-a diversificat. Se construiesc şi se repară vapoare, există activitate portuară, au înflorit industria corpurilor de iluminat, turismul şi serviciile.

Aşa au stat lucrurile şi în cazul localităţii Houtou Wan, care, în urmă cu o jumătate de secol era înfloritoare. Pe măsură ce numărul tot mai mare de pescari epuizau resursele golfului, micul orăşel……………..

Citește mai mult despre acest loc miraculos și urmărește VIDEO

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *