Muzee, expoziţii, festivaluri Târguri de turism Tradiţii româneşti

„5 metri de povesti” cu Suveica din Tara Fagarasului, pe Street Delivery din Bucuresti

„5 metri de povesti”! Suveica din Tara Fagarasului, care de aproape 3 ani colinda lumea de la un capat la altul al acesteia, o sa ajunga la mijlocul lui iunie si la Street Delivery Bucuresti, in cadrul unei expozitii inedite. La cel mai mare festival de arta stradala din Romania, „5 metri de povesti” inseamna un rezumat: fotografii din cele mai interesante locuri pe unde a ajuns, povestile celor care au luat-o cu ei in bagaje, emotii, un gard de scanduri vechi din Mandra, de la Muzeul de Panze si Povesti ( care este casa suveici) si ea insasi, intr-un popas, intre doua drumuri, dupa aproape 300000 de km prin lume.
Concluzie: rezumatul a 300 de mii de km de povesti in doar 5 metri speciali, plini de suflet si culoare! Va asteptam si pe voi la o poveste, timp de trei zile 15-17 iunie 2012, Bucuresti, str. Artur Verona http://www.suveicachicd10.blogspot.ro/
Bonus: o colectie nou-nouta de tricouri faine, de hoinareala, din atelierul nostru sezatoare Mandra Chic, in cadrul proiectului ROD (romanian design) „scos in strada”, cu aceasta ocazie, de Carturesti! Si minunatele siropuri de brad si de soc Gourme Traditional.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *