Avizierul de vacanţe Joburi în turism Promovate

Câteva idei de afaceri pentru pasionații de turism

Idei de afaceri în turism

Idei de afaceri pentru pasionații de turism. Afli cum poți să îți dedici timpul bucuriilor de vacanță ale celorlalți. Cu profit evident pentru tine! Industria turismului este una dintre sferele care au fost și vor fi solicitate mereu, fiind activ promovată prin intermediul reclamei online și a articolelor de specialitate. Mai mult decât atât, acest domeniu se dezvoltă în mod constant; apar noi idei, noi servicii, noi destinații, deci e o sferă de activitate promițătoare. Și cum aproape orice business începe de la o pasiune, noi am pregătit câteva idei de afaceri pentru amatorii de turism.

  1. Idei de afaceri pentru pasionații de turism. Vânzări de echipament turistic

Turismul activ câștigă popularitate, atât în ​​străinătate, cât și la noi. Există foarte mulți oameni care preferă să-și petreacă vacanța în drumeții sau cucerind trasee montane, decât în ​​hoteluri sau pe plaje. Desigur, pentru a stabili în mod eficient produsele pe care le veți pune în vânzare, trebuie să cunoașteți nevoile clientului, în acest caz – turiștii și amatorii de sporturi extreme. Magazinul turistic trebuie să aibă o locație bună, să ofere produse de calitate la un preț convenabil. Dintr-un asemenea shop nu trebuie să lipsească rucsacurile, corturile, sacii de dormit, echipamentul sportiv, vesela specială etc. De asemenea, puteți oferi servicii de închiriere a echipamentului turistic, puteți vinde echipamente turistice pe Internet, sau chiar puteți organiza un second hand turistic. Toate acestea vor reduce semnificativ costul bunurilor, astfel va crește popularitatea afacerii dumneavoastră.

  1. Idei de afaceri pentru pasionații de turism. Rope Jumping sau Bungee Jumping

Sunt două tipuri de sport extrem care au apărut un pic mai demult, dar rămân încă o noutate pentru oamenii din țara noastră. Cel mai mare interes îl prezintă pentru tineri, amatori de experimente, viteză și adrenalină, dar puteți găsi clienți și în rândul persoanelor de vârstă mijlocie, care nu au nici o problemă cu riscul și sunt deschiși pentru experiențe noi. Rope și Bungee Jumping-ul reprezintă saltul de la o înălțime mare, pe o funie lungă elastică legată de picioare sau brâu. Bungee Jumping-ul diferă prin faptul că funia nu este foarte elastică. Dar ambele sunt sporturi riscante, așa că, dacă aveți de gând să deschideți o astfel de afacere, ar trebui să investiți în formarea personalului și în achiziționarea echipamentului de înaltă calitate, precum și în locurile atent selectate pentru sărituri.

  1. Idei de afaceri pentru pasionații de turism. Caravanning-ul

Este un tip de turism relativ nou pentru mediul nostru. Caravanningul oferă turistului posibilitatea de a călători confortabil, fără nevoia de a căra rucsacul și cortul după el, fără cheltuieli în plus pentru cazare în hotel și, cel mai important, îi oferă libertatea deplină de a decide ce vrea să vadă, când să meargă și cât să facă popas. Tot ce-i trebuie este o casă pe roți în formă de van special echipat.

În ce constă afacerea? Fie să importați și să vindeți căsuțele pe roți, fie să echipați dumneavoastră vanurile, respectând toate cerințele tehnice și de asigurare, iar apoi să le vindeți, ori să le dați în chirie. De asemenea puteți organiza dumneavoastră excursii în grup pentru clienți, având o caravană de câteva căsuțe pe roți.

  1. Idei de afaceri pentru pasionații de turism. Hoteluri pentru copii

O altă formă originală, nouă și promițătoare de afacere în turism este aranjarea cazării pentru copii. Multe familii merg în vacanță cu copiii lor, iar adulții ar vrea să poată ieși noaptea în club, tânjind după o pauză fără micuți, după anii în care n-aveau nicio grijă, când se puteau distra până dimineață. Desigur există vechea soluție pentru această situație: să lase copiii în grija rudelor sau să-i trimită la tabăra de vară. Totuși ideea că pot merge cu copiii în vacanță, dar se și pot distra de câte ori au dorință, e mult mai atractivă. Astfel un hotel, conceput exclusiv pentru chiriașii mai mici este o necesitate. O clădire colorată într-o locație frumoasă, camere pentru 1-4 copii, cu un design potrivit vârstei lor, diferite activități de distracție și agrement, și cel mai important, existența educatorilor și profesorilor cuminți și ingenioși, sunt principalele cerințe pentru o asemenea afacere. Iar în loc de restaurant va fi o cantină special amenajată pentru copii, cu mese și scăunele pentru toate vârstele.

  1. Idei de afaceri pentru pasionații de turism. Spălătorie ambulantă

Spălarea hainelor pentru turiști este adesea o problemă complicată: fie nu au condițiile necesare, fie au o cantitate limitată de apă, sau nu au unde întinde rufele la uscat. Astfel spălarea hainelor și lenjeriei de pat este, de cele mai multe ori, amânată pentru o ocazie potrivită, care s-ar putea să nu mai apară. O spălătorie ambulantă ar rezolva această problemă. Veți avea nevoie de o mașină de spălat portabilă, care să lucreze pe bază de generator și un rezervor pentru apă. Toate astea ar trebui bine aranjate într-un van sau într-o remorcă.

Indiferent de ce afacere veți lansa, în turism, ca și-n toate celelalte domenii, succesul și vânzările depind foarte mult de publicitate. Produsele sau serviciile trebuie promovate, aduse la urechile clienților. Există o varietate mare de posibilități de a realiza un marketing eficient: Presa, Social media, Google Places, Link Building, Blogul sau Youtube-ul. Așa că, spor la treabă!

Caută-ne și pe Carnete

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *