Muzee, expoziţii, festivaluri

Gioconda, Shrek, Aristotel şi Harry Potter vin la Bucureşti! Modelaţi în ceară…

37 de personaje din istoria lumii: actori, scriitori, personaje fantastice, pictori, vedete şi staruri,  printre care se numără: Shrek, Harry Potter, Gioconda şi Aristotel, vin la Bucureşti, la început de an. Minotaurul, Shakespeare, Afrodita şi alte personaje care aparţin tuturor timpurilor istorice, dar şi lumii de celuloid, precum şi altele care au fost fixate pe pânză de marii artişti ai lumii s-au… era să zic s-au re încarnat, dar de fapt au prins trup de ceară,  cu ajutorul specialiştilor de la Muzeul Figurinelor de Ceară din Sankt Petersburg, creat după modelul celebrului Muzeu al Figurilor de Ceară Madame Tussaud’s de la Londra.

Expoziţia itinerantă a care va fi găzduită de Muzeul de Geologie din Bucureşti (până pe data de 8 februarie) şi promite emoţii şi surprize plăcute, la reîntâlnirea cu chipurile cunoscute (Gioconda lui Da Vinci, spre exemplu, are pentru prima dată şi un corp, nu doar un zâmbet misterios).

Biletele costă 15 lei pentru adulţi, 7 lei pentru copii şi 5 lei pentru copiii care vin în grupuri, cu clasa. Programul de vizitare e până la ora 17:00, în fiecare zi, însă în perioada 19-23 ianuarie 2012 expoziţia va lua o pauză pentru întreţinere.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *