Pe 28 mai, bucataria Casei Regale a Romaniei si-a deschis pentru prima data usa pentru bloggerii pasionati de domeniul culinar. De ce tocmai Anca Feodor (Cookiejar.ro), Andreea Juganaru (Andreeachinesefood.blogspot.com), Mihai Lambru (Placerisimple.wordpress.com), Brindusa Scheaua (Brindusascheaua.blogspot.com) si Antonina Sociu (Dulcegarii-culinare.ro)? Pentru ca au dovedit creativitate, iscusinta si indemanare in cadrul competitiei nationale Electrolux Passion4Cooking din luna aprilie.
Astfel, cei cinci bloggeri de food au pregatit ieri: cenci cu crema de mascarpone; sos de mango si rodii cu somon la cuptor; gateau au chocolat; salata mexicana cu paine de porumb si spuma de creveti, ou si avocado. Fiecare reteta in parte a fost evaluata de A.S.R. Principesa Margareta, care s-a aratat impresionata de talentele culinare ale celor prezenti. Mai mult, in cadrul cocktailului de final, Carmen Georgescu, Marketing&Communication Manager Electrolux Romania si A.S.R. Principesa Margareta au oferit bloggerilor de food cate o diploma de excelenta, menita sa ateste priceperea lor in domeniul gastronomic. In plus, acestia au primit cate un exemplar din „Cartea Regala de Bucate”, cu autograful Principesei.
Pentru Electrolux, evenimentul a avut o dubla simbolistica: organizarea unui eveniment fara precedent in Romania si aniversarea unui an de cand compania a devenit Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei.
„Nu pot decat sa-i multumesc A.S.R. Principesa Margareta pentru sprijinul acordat in organizarea acestui proiect. Cina Regala a reprezentat o sansa unica pentru noi si pentru cei cinci bloggeri de food sa aflam secrete culinare de la insasi Alteta Sa Regala. De asemenea, trebuie sa mentionez ca statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei ne onoreaza si ne determina sa fim mai buni cu fiecare zi. Acest statut confirma o data in plus standardul inalt pe care Electrolux il mentine in dezvoltarea electrocasnicelor si satisfacerea nevoilor diverse ale consumatorilor nostri. La nivel global, Electrolux este si furnizorul preferat de 1 din 3 lanturi hoteliere si 1 din 2 bucatari cu stele Michelin. Din trucurile lor ne inspiram atunci cand dezvoltam noi echipamente”, declara Carmen Georgescu, Marketing&Communication Manager Electrolux Romania.