Promovate Ştiri de turism la zi Stiri din turism

AJTR merge în Austria și Ungaria

ajtr

Asociatia Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania, in cadrul programului sau anual de calatorii cu caracter profesional organizeaza, in perioada 16- 20 septembrie 2016, o deplasare in Ungaria si Austria.
Programul deplasarii include o masa rotunda privind turismul balnear, la Baile Felix, o donatie de carte in limba romana, la Gyula si intalniri cu agenti de turism, jurnalisti, diplomati din Ungaria si Austria.
In afara programului profesional, vom beneficia de vizite ghidate la Oradea, Gyula, Budapesta si Viena. O croaziera pe Dunare-Budapesta (cu cina festiva inclusa) si o vizita ghidata in limba romana la Palatul Schonbrun-Viena se vor afla, de asemenea, pe lista obiectivelor.
Cazarea se face in hoteluri de 3 si 4 stele, camere duble, cu mic-dejun inclus, transportul – cu autocar clasificat.
Pentru Gyula, sunteti rugati sa contribuiti personal cu una sau mai multe carti, publicatii, etc pentru a intregi donatia de baza ce va fi facuta de Universitatea Dimitrie Cantemir si Radio Romania International.
Pretul deplasarii este 150 euro/persoana si trebuie depus, in cel mai scurt timp, la urmatorii: Mihai Ogrinji – presedinte; Nicolae Neacsu – secretar-general; Valentin Tigau – vicepresedinte. Locurile sunt limitate!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *