Ştiri de turism la zi

Aglomeraţie pe DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Drumul Naţional 1 este aglomerat, miercuri după-amiază, între Ploieşti şi Braşov, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, mii de turişti care vor petrece Revelionul la munte îndreptându-se către Braşov.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, DN 1 este aglomerat, miercuri după-amiază, în zona staţiunilor prahovene Sinaia şi Buşteni, pe sensul de urcare spre munte.

Timp de aproximativ trei ore, începând cu orele 12.30 şi până după ora 15:00, şoferii au fost nevoiţi să circule cu viteză redusă şi bară la bară, coloanele întinzându-se pe câţiva kilometri, între staţiunile Sinaia şi Buşteni.

La ora transmiterii acestei ştiri, nu se înregistrează blocaje în trafic, însă drumul este în continuare aglomerat pe sensul de urcare către munte, mii de turişti care vor petrece sfârşitul anului în staţiunile de la munte îndreptându-se către vile şi hoteluri.

Patru echipaje ale Poliţiei Rutiere acţionează pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, miercuri, între orele 7.00 şi 15.00 un număr de 5.700 de autovehicule au tranzitat Valea Prahovei pe sensul de urcare către munte, aproape 3.000 de maşini coborând pe Valea Prahovei, pe DN 1, dinspre Braşov spre Bucureşti. (MEDIAFAX)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *