Campanii "V" Vacanţă în România ta

Inaugurarea primului hotel de tip „Family Club – Premium All Inclusive” din România

Cel mai mare infotrip pe litoralul românesc şi în Delta Dunării, cu participarea a circa 600 de agenţi de turism ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) România şi ANAT Moldova, care se desfăşoară în perioada 22-28 mai, se va încheia în zona litorală prin inaugurarea, în această seară (26 mai), în staţiunea Mamaia, a primului hotel de tipul „Family Club – Premium All Inclusive” din România.

Această prezentare necesită JavaScript.

Preşedinta ANAT România, Corina Martin, a menţionat, azi, într-o conferinţă de presă, că infotripul va continua în perioada 27-28 mai în Delta Dunării, această vizită fiind dedicată doar celor circa 35 de agenţi de turism ai ANAT Moldova şi ziariştilor moldoveni. „Considerăm că am avut o săptămână de succes, iar litoralul românesc va fi promovat mult mai bine. Organizarea celui mai mare infotrip din România a fost un act de curaj din partea noastră, o provocare prin care am reuşit să demonstrăm forţa şi importanţa parteneriatului public-privat în turismul românesc. Am reuşit să atragem pe litoral întreaga industrie a turismului din România – turoperatori români şi străini, hotelieri, asociaţiile de promovare regionale a turismului din România, operatorii de structuri de agrement, parteneri şi aliaţi externi, cu sprijinul autorităţilor locale şi al MDRT. Asistăm la o premieră, un moment de referinţă al turismului din România”, a declarat Corina Martin. Preşedinta ANAT România a precizat că, începând din acest an se vor organiza infotripuri asemănătoare anual, următorul fiind programat pentru mai 2013.
Potrivit Corinei Martin, evenimentul face parte dintr-o campanie de promovare a destinaţiilor turistice româneşti, care a fost iniţiată în urmă cu doi ani de Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România (FAPT) sub sloganul „Vacanţa în ţara mea”.
Pe litoralul românesc, agenţii de turism au vizitat municipiul Mangalia şi staţiunile Neptun, Olimp, Saturn, Cap Aurora, Jupiter, Eforie Nord şi Eforie Sud, Techirghiol, Costineşti, Mamaia şi oraşul Năvodari.
Preşedintele ANAT Moldova, Sevastian Botnari, a afirmat că „sunt condiţii foarte bune şi foarte atrăgătoare” pe litoralul românesc, însă acestea nu au fost promovate în Republica Moldova. „O să aducem litoralul românesc pe primul loc pe piaţa din Republica Moldova”, a spus Botnari, menţionând că circa 140.000 de turişti moldoveni pleacă anual în vacanţe, însă până în prezent cei mai mulţi dintre ei au optat pentru litoralul din Bulgaria şi Turcia. Sâmbătă, la seara de gală de la Complexul Mercur Minerva din staţiunea Mamaia, care va fi inaugurat ca fiind primul hotel „Family Club – Premium All Inclusive” din ţara noastră, vor participa, pe lângă agenţii de turism, reprezentanţi ai administraţiilor localităţilor de pe litoral, preşedintele Organizaţiei Elene de Turism, Konstantinos Zikos, preşedinţii asociaţiilor turistice de la Râşnov şi Sinaia, reprezentanţi ai Ministerului Turismului.
Conform Corinei Martin, întrucât sezonul estival 2012 este declarat ca fiind al parteneriatului între litoralul românesc şi cel grecesc, directoarea Oficiului Elen de Turism de la Bucureşti, Christina Efthimiou, va prezenta în cadrul serii de gală destinaţiile de vacanţă din Grecia. Totodată, publicul care va participa la evenimentul din staţiunea Mamaia va fi antrenat cu muzică şi dansuri greceşti, cu un recital susţinut de Andreea Olariu şi cu muzică moldovenească.
Hotelul Mercur Minerva Family Club, de trei stele, a fost complet renovat şi aduce un nou concept pe piaţa turistică românească, acela de Family Club. Tariful pentru servicii „all inclusive premium” este de circa 1.700 de lei pentru un sejur de şase zile într-o cameră dublă, turiştii putând beneficia de trei mese pe zi, băuturi la barul restaurantului şi ulterior meselor la free barul de pe plajă, acces gratuit la toate locurile de joacă pentru copii, la terenurile de sport (echipamentele rezervate gratis în limita disponibilităţilor), la piscinele complexului cu şezlong gratuit, la parcarea auto, pe plaja complexului cu asigurarea gratuită a două şezlonguri şi o umbrelă pentru o cameră.
(Sursa: Agerpres)

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *