Ministerul Turismului Profesioniştii Ştiri de turism la zi Travel News

Răzvan Pîrjol, noul director general al Companiei de Investiţii pentru Turism (CIT)

Compania de Investitii pentru Turism SA (CIT SA) anunta intr-un comunicat continuarea schimbarilor in vederea repunerii turismului romanesc pe harta destinatiilor de top din lume. Responsabil pentru noul proiect va fi Razvan Pirjol, desemnat de Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in data de 21 august, in functia de director general al SC CIT SA.
Razvan Pirjol are o cariera de peste 20 de ani in domeniul turismului inceputa sub cele mai bune auspicii la Glion Institute din Elvetia si continuata in diferite functii atat in institutii din Elvetia, cat si din Romania, de la pozitii de entry level pana la cele de top managment. Toata experienta acumulata de acesta va fi folosita pentru demararea acestui nou proiect care se vrea a fi un succes pentru industria ospitalitatii din Romania. Totodata, Razvan Pirjol este si consilier al ministrului MDRT, domnul Eduard Helving, si coordonator al activitatii Institutului National de Cercetare in Domeniul Turismului (INCDT).
Noua viziunea cu privire la conceptul inovator promovat si dezvoltat de CIT SA mizeaza atat pe colaborarea cu institutii de profil prestigioase din strainatate, dar si pe modificari aduse legislatiei in domeniul turismului in vederea oferirii unui cadru propice dezvoltarii acestui sector al economiei.
Compania de Investitii pentru Turism SA este o companie cu capital majoritar de stat, actionar majoritar fiind Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, infiinta in anul 2010 prin reorganizarea Centrului de Invatamant Turistic. CIT SA se finanteaza din venituri proprii.

Similar Posts

One thought on “Răzvan Pîrjol, noul director general al Companiei de Investiţii pentru Turism (CIT)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *