A.N.A.T. Ştiri de turism la zi Vacanţă în România ta

Concluzia mega-infotripului pe Litoral si in Delta Dunarii: meriti o vacanta… in tara ta!

Litoralul Romanesc este o destinatie ce trebuie promovata!
Aceasta a fost principala concluzie ce s-a lansat ca urmare a incheierii Mega Infotripului desfasurat in perioada 22 – 29 mai 2012 pe Litoralul Romanesc – cel mai mare eveniment de acest gen desfasurat vreodata in Romania, care a reunit 600 de agenti de turism ANAT Romania si ANAT Republica Moldova
Evenimentul, organizat de ANAT, Asociatia Litoral Delta Dunarii si Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (FAPT), a beneficiat de sustinerea hotelierilor, a Consiliului Judetean Constanta, a tuturor Primariilor de pe Litoral si din Delta Dunarii, precum si de prezenta reprezentantilor Organizatiei Elene de Turism, aliatii supriza in promovarea Litoralului 2012. In fiecare zi, autocarele au strabatut Litoralul de la Nord la Sud, s-au vizitat zilnic statiuni, hoteluri, locatii si obiective turistice, iar serile au stat sub semnul muzicii, al distractiei si al bucuriei de a fi impreuna, ca o adevarata familie a turismului romanesc .
Seara de Gala cu care s-a incheiat partea de litoral a evenimentului, organizata in Mamaia, a marcat si inaugurarea primului hotel tip Familly Club-Premium All Inclusive din tara, si anume Mercur – Minerva, in Mamaia. Evenimentul continua cu vizita delegatiei ANAT Moldova, in acest moment, in Delta Dunarii , organizata cu sprijinul MDRT si al patronatului Deltei Dunarii .

Corina Martin, presedinte ANAT Romania:
„S-a incheiat cel mai mare eveniment organizat in turismul romanesc in ultimii ani, cu o prezenta impresionanta !!
Multumim hotelierilor care au facut pasul spre o noua mentalitate – trebuie sa invatam sa ne promovam destinatia, produsul turistic, oferta. Am convingerea ca, odata intorsi acasa, agentii de turism vor recomanda si promova mult mai bine produsul turistic Litoral Romanesc , dupa experienta traita ca turisti, in acest infotour. In fapt, am dorit sa aratam forta actuala a marii familii a Turismului Romanesc, pentru ca am reunit, in aceeasi echipa, agentiile de turism, hotelierii, autoritatile publice, asociatiile de promovare turistica din regiunile romanesti, dar si parteneri externi , intr-un eveniment fara precedent !”

Sevastian Botnari, presedinte ANAT Republica Moldova:
„Multumesc tuturor organizatorilor pentru ca au inteles ca noi, moldovenii din Republica Moldova, reprezentam o piata importanta! Acest infotrip m-a ajutat sa inteleg progresele facute de Litoralul Romanesc, la care remarc in special plusurile, si-mi propun ca prin agentiile de turism membre ANAT din Republica Moldova sa aducem acest produs turistic in fruntea destinatiilor de vara pentru turistii moldoveni. Stiu ca impreuna vom face lucruri exceptionale, iar Litoralul Romanesc va trebui sa devina numarul 1 pentru destinatiile vandute in Republica Moldova”.

Aurelian Marin, Touroperator de Litoral, implicat in Infotrip:
„Acest infotrip a creat posibilitatea agentilor de turism sa cunoasca Litoralul si altfel decat din brosuri, sa constate progresele in infrastructura si servicii care se fac de la an la an, sa promoveze tarifele scazute si ofertele speciale de toate tipurile, si mai ales conceptul de all-inclusive, care din acest an poate fi regasit si la unele hoteluri de pe Litoralul Romanesc”.

Infotripul, desfasurat in perioada 22-29 mai 2012 pe Litoralul Romanesc face parte din Campania „Vacanta in tara mea” si este al treilea infotrip organizat pentru agentii de turism ANAT Romania si Moldova, dupa cele de la Sinaia si Rasnov.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *