CINE E „VACANȚIERUL”?

Cine e “Vacantierul”?

“Vacantierul” e… vacantierul. E omul simplu care cauta un loc pe planeta in care sa se simta bine, cand pleaca in vacanta. “Vacantierul” e media dintre cei care au avut foarte multe vacante si cei care doar au visat la ele. Fara pretentia de a spune totul despre o destinatie, vrem sa va placa de noi pentru ca spunem lucrurilor pe nume, altfel.

Invitatiile noastre la calatorie sunt trase in texte de autor. Cine suntem noi, administratorii Vacantierului?

Simona Lazar, scriitor, jurnalist, realizator de emisiuni culturale, culinare si de calatorie la Radio Romania Antena Satelor, iar mai demult – redactor-sef al revistei Felicia si editor al Jurnalului National.

Valentin Tigau (sau, daca vreti, Tudor Cires), realizator de emisiuni pentru strainatate la radio Romania International si vicepresedinte al Asociatiei Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania.

Mai semneaza in „paginile” noastre Simona Chiriac si Magda Cristina Ursache, ale caror nume le-ati regasit, de-a lungul anilor, in publicatiile Jurnalului National.

Amandoi, suntem castigatori ai mai multor premii nationale si internationale pentru jurnalism. Acum, ca stiti o seama de lucruri despre autori, va invitam sa ne fiti prieteni de drum lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *