Reţete

Brânză de capră în ulei de măsline, pe gustul lupilor… de mare

S-au spus povești despre iubirile extravagante ale Londrei, de cele triste din mansardele de la Sacre Coeur, de focul arzător al Sevilliei, sau despre dulcea tristețe a Veronei.

S-a spus povestea „recetei” brânzei de capră în ulei de măsline și mirodenii, recetă urcată pe corăbiile mărilor Mediteranei cu care s-au cucerit războaie, insule și peninsule, aur și măriri.

„Doze” : brânză de capră – 2 kg; ulei de măsline -1 litru; bazilicul – 2 lingurițe cu vârf; coriandru boabe – 2 lingurițe cu vârf; piper nigrum – 3 lingurițe și anason stelat – 3 lingurițe cu vîrf;

Toate aceste doze se amestecau odată cu brânza tăiată cubulețe, se……………

Citește continuarea pe blogul KERA CALIȚA

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *